آرد گندم - 175 گرم
جوي پرك پودر شده- 25 گرم
نمک - نصف قاشق چاي خوري
بكينگ پودر- یک قاشق چاي خوري
کره-یک قاشق غذاخوری
پودر استویا- یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه بیسکویت جو (رژیمی):

آرد گندم و پودر جوی پرک را با هم مخلوط کرده و نمک و بیکینگ پودر را به آن اضافه می کنیم . کره را قطعه قطعه کرده و بهمراه پودر استویا به مخلوط آرد اضافه میکنیم و همه مواد را با هم مخلوط میکنیم . سپس شیر را کم کم اضافه و ورز می دهیم . به خمیر نیم ساعت استراحت داده تا دیگر به دست نچسبد. روی سطح صافی آردپاشی کرده و خمیر را با وردنه باز میکنیم و قالب می زنیم و در سینی فر که از قبل چرب شده خمیر  قالب زده بیسکویت را قرار می دهیم و سینی بیسکویت رژیمی را در فر با حرارت 190 درجه سانتیگراد طبقه وسط به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار می  دهیم.(بهتر است خمیر بیسکویت را که در سینی فر چیده شده را با چنگال چند سوراخ کرده و بعد در فر گذاشته شود ) بعد از پختن بیسکویت های جو آن ها را روی توری سیمی گذاشته تا خنک شود.

 

نوشته شده توسط  :  مشاورین Rejim.ir در پنجشنبه 23 مهر 1394 ساعت 07:06:152862 مشاهده