دستور پخت پلو مرغ کاری

در زیر یکی از محبوب ترین غذاهای هندی را برای شما قرار داده ایم.دستور پخت پلو مرغ کاری را با استفاده از لبنیاتی مانند ماست , خامه پرچرب همچنین از سبزیجاتی مانند پیاز , گوجه فرنگی و گشنیز استفاده می شود.

 

مواد لازم

برنج ۱ پیمانه
روغن زیتون ۱ و ۱/۲ قاشق غذا خوری
پیاز کوچک باریک شده ۱ عدد
پودر کاری ۲ قاشق چای خوری
ماست ۱/۲ پیمانه
خامه پرچرب ۳/۴ پیمانه
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
گوجه خرد شده ۴۰۰ گرم (دلخواه)
مرغ سوخاری تکه تکه یا ریش ریش شده ۱ عدد
گشنیز خرد شده ۱/۴ پیمانه

 

دستور پخت پلو مرغ کاری

مرغ کاری غذایی هندی است که معمولاً تهیه ی سس آن مدت زیادی طول می کشد. اما این مرغ کاری، همان طور که از اسمش پیداست، سریع تر از آنچه فکرش را می کنید آماده می شود. همان طور که برنج در حال طبخ است، مرغ بریان را تکه تکه و پیاز را سرخ می کنید. سسی از ماست و خامه و پودر کاری تهیه می کنید. با کمی گشنیز کار تمام می شود و در عرض نیم ساعت پلو مرغ کاری آماده است و می توانید غذایی جدید و هیجان انگیز را تجربه کنید.

 

طرز تهیه: برنج را به روش دلخواه خود طبخ کنید.

مقداری روغن را روی شعله ی متوسط حرارت دهید. پیاز را اضافه کنید و تا ۷ دقیقه مرتب هم بزنید.

پودر کاری را اضافه کنید و ۱ دقیقه ی دیگر به هم زدن ادامه دهید.

ماست و خامه را اضافه کنید و ۳ دقیقه به پخت آن ادامه دهید. نمک و فلفل و در صورت تمایل تکه های گوجه را اضافه کنید.

پلو و تکه های مرغ بریان را بین ظرف های سرو تقسیم کنید و سس کاری تهیه شده را روی آنها بریزید و با کمی گشنیز تزیین کنید.

پلو مرغ کاری شما آماده است.

 

نوشته شده توسط  :  مشاورین Rejim.ir در جمعه 30 شهریور 1397 ساعت 10:26:41161 مشاهده