مواد لازم:
خامه    ۲ پیمانه
پودر کاکائو    یک سوم پیمانه به اضافه ۲ قاشق غذاخوری
اسانس وانیل    ۱ قاشق چای خوری
شکلات نیمه شیرین خرد شده    ۵۰ گرم
زرده تخم مرغ    ۴ عدد
پودر استویا    یک و نیم پیمانه

طرز تهیه:
۱ - خامه و پودر کاکائو را در ظرفی با هم مخلوط کنید تا مایه یک دست شود.
۲ - ظرف را روی حرارت متوسط قرار دهید تا کف شیر ظاهر شود.
۳ - ظرف را از روی حرارت بردارید و شکلات خرد شده را به آن اضافه کنید تا کاملا ذوب و یک دست شود. استویا و وانیل را به مدت ۲ دقیقه هم بزنید تا سبک و پفکی شود. به طور تدریجی مخلوط داغ خامه و پودر کاکائو را روی زرده تخم مرغ بریزید و مرتب هم بزنید تا تخم مرغ نبندد. در صورتی که تخم مرغ بست آن را از روی صافی رد کنید.
۵ - در این مرحله ظرف را روی ظرف دیگری حاوی آب در حالت جوش قرار دهید و مرتب هم بزنید تا مانند فرنی سفت شود. آن را از روی حرارت بردارید و برای چند دقیقه هم زدن را ادامه دهید تا بیش از اندازه نپزد. پس از خنک شدن در فریزر قرار دهید.هر۳۰ تا ۴۰ دقیقه ظرف را از فریزر بیرون بیاورید و هم بزنید تا یخ آن از بین برود. این عمل را باید حداقل ۴ تا ۵ بار تکرار کنید.

 

نوشته شده توسط  :  مشاورین Rejim.ir در سه شنبه 17 فروردین 1395 ساعت 11:41:411347 مشاهده