مواد لازم:

آرد: 250 گرم

روغن: 150 گرم

هویج رنده شد ( با رنده ریز): 300 گرم

پودر استویا : 62 گرم

آب: 5 لیوان

گلاب: نصف لیوان

زعفران: یک چهارم قاشق چایخوری

طرز تهیه:

در یک قابلمه هویج و پودر استویا را همراه با آب ریخته و روی شعله گاز با حرارت متوسط می گذاریم. وقتی که آب به جوش آمد شعله گاز را کم کرده درب قابلمه را بسته و می گذاریم حدود یک ربع تا 20 دقیقه با هویج بپزد بعد در آخر گلاب و زعفران را به محلول اضافه می کنیم. ( شعله گاز باید بعد از آماده شدن نیز روشن باشد تا محلول گرم بماند.) در این فاصله آرد را الک کرده و در یک قابلمه دیگر می ریزیم. آن را روی شعله گاز با حرارت متوسط گذاشته و بدون روغن آرد را تفت می دهیم تا کرم رنگ شود. قابلمه آرد را از روی شعله بر می داریم و می گذاریم کمی در دمای اتاق خنک شود. آرد را دوباره الک می کنیم و آرد های گلوله شده را با پشت قاشق نرم می کنیم تا از الک عبور کند. آرد را دوباره در قابلمه ریخته و کمی دیگر تفت می دهیم تا به رنگ طلایی مایل به قهوه ای در بیاید. کره را به آرد اضافه کرده و سریع به هم بزنید تا با حرارت آرد کره آب شده با آرد ترکیب گردد. قابلمه آرد را از روی شعله گاز بر دارید (در این مرحله هم آرد و هم محلول باید کاملاً گرم باشند و مراقب باشید زیرا ممکن است محلول هنگام اضافه شدن به آرد به اطراف بپاشد.) محلول را از روی گاز برداشته و آن را کم کم به آرد تفت داده شده اضافه کرده و به هم می زنیم تا مواد یک دست شود. هنگامی که کل محلول را با آرد ترکیب کردید آن را دوباره روی شعله گاز با حرارت متوسط گذاشته و آرام آرام به هم بزنید. حلوا را آنقدر روی شعله بگذارید تا آب آن تبخیر شده و به راحتی از قابلمه جدا گردد. حلوا را در ظرف کشیده و شکل داده و بگذارید تا در دمای اتاق خنک شود.

 

نوشته شده توسط  :  مشاورین Rejim.ir در سه شنبه 4 خرداد 1395 ساعت 12:34:454248 مشاهده