مواد لازم
•    دو سوم پیمانه آرد
•    یک  ق چ بیکینگ پودر
•    نصف پیمانه کره بادام زمینی
•    یک چهارم پیمانه پودر استویا
•    چهار عدد سفیده تخم مرغ
•    یک ق چ پودر وانیل
•    یک عدد تخم مرغ

طرز تهیه:
فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. قالب های مستطیل شکلی را با کاغذ روغنی بپوشانید سپس آنها را کنار بگذارید.
در یک کاسه، آرد و بیکینگ پودر را خوب باهم مخلوط کنید و آن را کنار بگذارید. در یک کاسه دیگر کره بادام زمینی، پودر استویا، وانیل، تخم مرغ و سفیده های تخم مرغ را بریزید و آنها را خوب با هم مخلوط کنید. در صورت تمایل می توانید مواد را داخل غذا ساز یا مخلوط کن ریخته و آنها را با هم مخلوط کنید. در انتها مخلوط آرد و بیکینگ پودر را به مواد اضافه کرده و خوب هم بزنید تا خمیر نرم و یکدستی حاصل شود.
خمیر را داخل قالب های مستطیل شکل بریزید؛ طوری که ارتفاع خمیر در هر قالب 3-2 سانتی متر باشد. اکنون قالب ها را به مدت 20-15 دقیقه داخل فر قرار دهید تا خمیر طلایی شود سپس آنها را از فر درآورده ،صبر کنید تا کمی خنک شوند. حالا بیسکویت ها را به کمک یک چاقوی تیز برش داده ، سرو کنید.

نوشته شده توسط  :  مشاورین Rejim.ir در جمعه 18 دی 1394 ساعت 03:57:543077 مشاهده