Home
خوراک قارچ و هویج بخارپز:
مواد لازم:
قارچ : ۴۰۰ گرم
هویج: ۲ عدد بزرگ
پیاز: یک عدد کوچک
فلفل دلمه ای:۱/۲ عدد
روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل و زردچوبه : به میزان لازم
طرز تهیه:
کف ماهیتابه را با روغن چرب کنید. بهتر است از ماهیتابه رژیمی استفاده کنید. در صورت در دسترس نبود از ماهیتابه نچسب استفاده کنید تا مواد بدون سوختن بخارپز شوند. پیاز ، قارچ، هویج و فلفل دلمه را در ماهیتابه ریخته و نمک و فلفل و زردچوبه را هم اضافه کنید . زیر حرارت را کم کرده و در ماهیتابه را بگذارید و اجازه دهید بخارپز شوند. چون قارچ به اندازه کافی آب می اندازد نیازی به اضافه کردن آب نیست و تا آب قارچ کشیده شود خوراک شما نیز آماده است.
نوشته شده توسط : مشاورین Rejim.ir در چهارشنبه 16 تیر 1395 ساعت 12:19:492677 مشاهده