مواد مغذی در هر وعده:

کالری   : 141 در هر کیک

مواد لازم:

تخم مرغ : 2 عدد

پودراستویا : یک چهارم قاشق غذاخوری

وانیل: یک قاشق چای خوری

نمک: به میزان لازم

شیر کم چرب: یک فنجان

آرد سفید: نصف پیمانه

بکینگ پودر: نصف قاشق چای خوری

انواع توت‌های تازه ( مثل تمشک، قره قاط و/یا توت فرنگی): به میزان لازم

1-     فر را از قبل روشن کرده و روی درجه حرارت 400 درجۀ فارنهایت تنظیم کنید. 6 قالب  کوچک 200 گرمی آماده کنید و کف آنها را اسپری ضد چسبندگی بپاشید. این قالبها را در سینی فر به ابعاد 15X  10 با ارتفاع 5 سانتی متر بچینید و کنار بگذارید. در یک کاسۀ متوسط، تخم مرغ‌ها، شکر، وانیل و نمک را با هم مخلوط کنید تا کف کند. شیر را کم کم به آن اضافه کنید و در آخر آرد و بیکینگ پودر را هم اضافه کنید و هم بزنید تا خمیری صاف و یکنواخت بدست آید.

2-     توتها را روی خمیری که در قالب ریخته‌اید تقسیم کنید و بچینید. کره را روی توتها بریزید (لازم نیست کره کل سطح توتها را بپوشاند). حال قالبها را در فر بگذارید و 20 دقیقه منتظر شوید تا رنگ آن قهوه‌ای طلایی شود. این کیک‌ها را گرم سرو کنید. اگر مایل بودید می‌توانید روی هر کیک کمی پودر شکر بپاشید. این میزان خمیر 6 عدد کیک کوچک به شما خواهد داد.

 

نوشته شده توسط  :  مشاورین Rejim.ir در پنجشنبه 10 دی 1394 ساعت 09:46:201589 مشاهده