Home
مواد مغذی در هر وعده:
کالری : 141 در هر کیک
مواد لازم:
تخم مرغ : 2 عدد
پودراستویا : یک چهارم قاشق غذاخوری
وانیل: یک قاشق چای خوری
نمک: به میزان لازم
شیر کم چرب: یک فنجان
آرد سفید: نصف پیمانه
بکینگ پودر: نصف قاشق چای خوری
انواع توتهای تازه ( مثل تمشک، قره قاط و/یا توت فرنگی): به میزان لازم
1- فر را از قبل روشن کرده و روی درجه حرارت 400 درجۀ فارنهایت تنظیم کنید. 6 قالب کوچک 200 گرمی آماده کنید و کف آنها را اسپری ضد چسبندگی بپاشید. این قالبها را در سینی فر به ابعاد 15X 10 با ارتفاع 5 سانتی متر بچینید و کنار بگذارید. در یک کاسۀ متوسط، تخم مرغها، شکر، وانیل و نمک را با هم مخلوط کنید تا کف کند. شیر را کم کم به آن اضافه کنید و در آخر آرد و بیکینگ پودر را هم اضافه کنید و هم بزنید تا خمیری صاف و یکنواخت بدست آید.
2- توتها را روی خمیری که در قالب ریختهاید تقسیم کنید و بچینید. کره را روی توتها بریزید (لازم نیست کره کل سطح توتها را بپوشاند). حال قالبها را در فر بگذارید و 20 دقیقه منتظر شوید تا رنگ آن قهوهای طلایی شود. این کیکها را گرم سرو کنید. اگر مایل بودید میتوانید روی هر کیک کمی پودر شکر بپاشید. این میزان خمیر 6 عدد کیک کوچک به شما خواهد داد.
نوشته شده توسط : مشاورین Rejim.ir در پنجشنبه 10 دی 1394 ساعت 09:46:201589 مشاهده