مواد لازم شیرینی قهوه :
کره: 90 گرم
وانیل : یک چهارم قاشق چایخوری
پودر استویا55: گرم
زرده تخم مرغ: دو عدد
پودر قهوه فوری1/5 قاشق مرباخوری
آب داغ: یک چهارم قاشق چایخوری
آرد سفید:235 گرم
زمان پخت : 40 دقیقه
دستور تهیه شیرینی قهوه :
ابتدا پودر قهوه را با آب داغ مخلوط کرده و می گذاریم تا کمی سرد شود. کره ، پودر استویا و وانیل را با هم مخلوط و با همزن برقی به مدت ۵ دقیقه می زنیم ، زرده تخم مرغ را دانه دانه به مواد اضافه و با همزن می زنیم (وقتی اولی جذب مواد شد دومین زرده را اضافه می کنیم) قهوه سرد شده را به مخلوط می افزاییم.
 در مرحله ی بعدی آرد الک شده را کم کم اضافه و با دست هم می زنیم تا خمیری بدست بیاید (دو قاشق از آرد را کنار گذاشته و در زمان ورز دادن به خورد خمیر می دهیم) سطح صافی را آردپاشی کرده و روی آن خمیر را ورز می دهیم تا نرم شود.
 سپس بین دو کیسه نایلون خمیر را با وردنه به ضخامت ۳ میلی متر پهن می کنیم و با کاتر گرد شیرینی ها را برش زده و در سینی فر چرب شده می چینیم و در فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار می دهیم. وقتی زیر شیرینی قهوه کمی طلایی شد ، شیرینی را از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن از سینی جدا می کنیم و به ظرف مورد نظر منتقل می نماییم. دقت کنید که برای راحتی کار می توان داخل سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و شیرینی ها روی آن قرار بدهیم.

 

نوشته شده توسط  :  مشاورین Rejim.ir در پنجشنبه 26 فروردین 1395 ساعت 10:29:511445 مشاهده