مقالات تغذیه

ویتامین دی تناسب اندام را افزایش می دهد

بر اساس پژوهشی که جدیدا انجام شده، مصرف مکمل رژیمی ویتامین دی تناسب اندام را افزایش می دهد (در این پژوهش ارتباط بین سطح ویتامین دی و مسائل مربوط به سلامت، بیماری های قلبی عروقی، دیابت نوع ۱، سلامت اسکلتی عضلانی، سرطان و سفت شدگی بافت ها مورد بررسی قرار گرفته). فشار خون بالا و سطح هورمون تنش، کورتیزول، در گروهی که کپسول ویتامین دی مصرف کردند کاهش یافت.

مقالات تغذیه

چرا زنان فولیک اسید بیشتری نیاز دارند

ورزشکاران و بزرگسالان فعال بدنشان را در محدودیت فیزیکی قرار می دهند. در حالی که تمرینات شدید برای سلامت و تناسب اندام خوب است، فاکتورهای ریسکی که در ارتباط با بیماری های قلبی عروقی است می تواند افزایش بیابد. پژوهش های زیادی نشان می دهد که تمرین های شدید به بدن استرس وارد می کند. هم چنین تمرینات شدید فیزیکی سطح فولیک اسید را کاهش می دهد و در طی زمان تاثیر معکوسی بر سلامت قلب دارد.

مقالات تغذیه

ژلاتین در محافظت از مفاصل

ژلاتین یک ماده غیر معمول است که اغلب از مواد حیوانی بدست می آید: پوست، استخوان ها، بافت های همبند ماهی، مرغ و گاو. به نظر عجیب است؟ با این حال این ماده را در کیک میوه ای، ژله، و بسیاری از غذاهای دیگر می بینیم. بر اساس یک پژوهش جدید، این همان ماده ایست که برای داشتن مفاصل سالم تر به آن نیاز دارید.

مقالات تغذیه

مراقبت های بعد از سکته مغزی

مراقبت های بعد از سکته مغزی:   اقدامات توانبخشی جهت بهبود حرکتی جابجا کردن مرتب بیمار و استفاده از تشک مواج جهت جلوگیری از زخم بستر مراقبت تنفسی جهت تخلیه بهتر خلط و تنفس موثرتر بیمار مراقبت دستگاه ادراری و خروج هر چه سریعتر سوند در صورت تجمع مد فوع استفاده از ملین و شیاف رسا ندن غذا اب و داروها به بیمار از طریق لوله بینی معده ای یا دهان مراجه مرتب به پزشک معالج جهت تن...

مقالات تغذیه

پیشگیری از سکته مغزی با تغذیه

اشتباهاتی که موجب بروز سکته مغزی می شود ، از تغذیه تا عادات اشتباه سبک زندگی یکی از علل اصلی بروز سکته مغزی رعایت نکردن اصول پایه ای سلامتی است که شال تغذیه و فعالیت جسمی است .هر چه فعالیت کمتر، رژیم غذایی ناسالم تر و وزن بیشتری داشته باشیم و از طرف دیگر هوای ناسالم تری را تنفس کنیم و استرس بیشتری داشته باشیم احتمال بروز سکته بیشتری خواهیم داشت.سیگار کشیدن ، کم تحرک بودن و استفاده زیاد از الکل ...

مقالات تغذیه

گیاهان مناسب برای درمان و پیشگیری از سکته مغزی

سیر : سیر با کاهش دادن فشار خون و کلسترول مانع از سکته مغزی ایسکمیک ( ایسکمیک به نوعی از سکته مغزی گویند که یک لخته خون یا چربی باعث آن شود ) می شود، همچنین سیر بعنوان یک ضد انعقاد خون عمل می کند. جینکو بیلوبا : گیاه جینکو به پیشگیری و درمان سکته مغزی کمک می کند. این گیاه مانع از تشکیل لخته خون می شود و جریان خون به مغز را افزایش می دهد. همچنین جینکو از تشکیل رادیکال های آزاد جلوگیری می کند.

مقالات تغذیه

مهم ترین علائم سکته مغزی

مهم‌ترین نشانه‌های سکته مغزی علائم سکته مغزی بر اساس نوع سکته، محل بروز آن در مغز و شدت آن، مختلف هستند. مهم‌ترین علائم سکته مغزی عبارتند از: ۱- تاری ناگهانی دید به خصوص در یک چشم ۲- احساس بی‌حسی یا فلج ناگهانی در یک طرف صورت و دست یا پای یک طرف بدن ۳- کاهش ناگهانی بینایی، قدرت بدن، تعادل بدن (به سختی راه رفتن)، قوای حسی، صحبت کردن و یا فهم صحبت دیگران ۴- سرگیجه ...

مقالات تغذیه

چگونگی پیشگیری از سکته مغزی

آشنایی با عوامل خطرزا در سکته مغزی، پیروی از راهنمایی‌های پزشکتان و اتخاذ یک سبک زندگی سالم بهترین روش‌ها برای پیشگیری از سکته مغزی هستند.  اگر شما سکته مغزی یا حمله ایسکمیک گذرا (TIA یا سکته مغزی کوچک)  داشته‌اید، رعیات موارد ذکر شده به شما در پیشگیری از سکته بعدی جلوگیری می‌نماید.خیلی از شیوه‌های پیشگیری از سکته مغزی با شیوه‌های پیشگیری از بیماری‌های...

مقالات تغذیه

سکته مغزی چیست؟ علایم سکته مغزی کدام‌اند؟

زمانیکه رگهای خون‌رسان به مغز بهر دلیلی پاره یا بسته شود، بافت‌های مغز از اکسیژن و غذا محروم می‌شود و بعد از چند دقیقه سلول‌های مغز شروع به مردن می‌کنند، در این وضعیت  فرد دچار سکته مغزی (stroke) شده‌است. سکته مغزی یک وضعیت اورژانسی است، درمان فوری ضروری بوده و عملکرد زودهنگام می‌تواند جلوی آسیب بیشتر و عوارض شدید و بلقوه سکته مغزی را بگیرد. فرد دچار سکته...