Home
ماهی یکی از مهمترین و اصلی ترین ماده های غذایی مفید است و داراي ارزش تغذيه اي بسيار بالايي است. به طور کلی 84 گرم ماهی دارای 120 کالری می باشد. گوشت ماهی دارای ویتامین های B، A و D ، کلسیم و فسفر و دارای مقدار کمی آهن، مس و سلنیوم می باشد. ماهی هایی که در آب های شور زندگی می کنند، دارای مقدار زیادی یُد می باشند. چربي موجود در بافتهاي ماهي و آبزيان تنها موجب افزايش كلسترول و ساير چربيهاي نامطلوب خون و عوارض قلبي و عروق كمك مؤثري نيز ميكند. ماهي از منابع بسيار خوب پروتئين محسوب ميشود. ماهي يكي از منابع خوب آهن است و آهن در خونسازي و همچنين در حفظ مقاومت بدن در برابر ميكروبها نقش مهميبه عهده دارد. ماهي حاوي مقدار قابل توجهي ويتامينهاي گروه "B" در تنظيم فعاليت سلول هاي عصبي و در نتيجه در سلامت سيستم عصبي و نيز در سلامت پوست تاثير دارند. روي يك ماده مغذي است كه در رشد كودكان و نوجوانان و نيز در بلوغ جنسي نوجوانان تاثير مهميدارد. كمبود اين ماده مغذي در دوران رشد موجب كوتاهي قد ميشود. ماهي از منابع غني فلوئور در سلامت و استحكام دندانها و در پيشگيري و پوسيدگي دندان تاثير مهميدارد. پس با مصرف ماهي ميتوانيم به سلامت و استحكام دندانهاي خود كمك كنيم فلوئور همچنين در پيشگيري از استئوپروز يا پوكي استخوان مؤثر است. ماهي از منابع خوب فسفر محسوب ميشود. فسفر ماده اي است كه همراه كلسيم در سلامت و استحكام استخوان ها تاثير مهميدارد. ماهي ها، بخصوص ماهي هاي آبهاي سرد، ماهي هاي چربي دار (با چربي زياد) نظير سالمون، ساردين، ماهي تن و ماهي قزل آلا بدن انسان را در مقابل بيماري هاي قلبي محافظت مي نمايد. اسيدهاي چرب ضروري موجب جلوگيري از لخته شدن و چسبيدن پلاكتهاي خوني (بفرم پلاكهاي غني از كلسترول) به سطح داخلي عروق ميگردند.
rn
نوشته شده توسط : مشاورین Rejim.ir در پنجشنبه 10 دی 1394 ساعت 08:59:221131 مشاهده