Home
تغذیه کنکوری در ماه رمضان:
حتما سحری را کامل میل کنید مصرف شیر ولرم، چه در وعدهی سحر و چه افطار، بسیار مؤثر میباشد.بهتر است در وعدهی سحر به جای استفاده از قندهای ساده نظیر حلوا، قند و شکر، شیرینی، مربا و عسل از قندهای مرکب نظیر نان، برنج و ماکارانی استفاده شود؛کنکوری ها در زمان افطار به اندازه ای بخورید که بعد از افطار بتوانید درس بخوانید و زیاد سنگین نشوید. مصرف تخم مرغ پخته، به خصوص در وعدهی افطار میتواند پروتئینهای مورد نیاز برای واکنشهای مغز را فراهم آورد.درفاصله ی بین افطار تا سحر ، حتما آب بخورید. سبزیجات تازه و میوه را در فاصله افطار تا سحر مصرف کنید. مصرف مواد غذایی حاوی ویتامینهای گروه B و ویتامینE نظیر آجیل و گردو در اکسیژنرسانی به مغز و خنثیسازی رادیکالهای آزاد مهاجم به مغز و اعصاب و در تمرکز و حافظه مؤثر بوده بنابراین در وعدهی شام بعد از افطار افراد کنکوری توصیه می شود.مواد حاوی کافئین نظیر قهوه و انواع کولاها، محرک مغز بوده و باید از مصرف بیرویهی آن ها خودداری شود.شبها حتما زود بخوابند. استراحت کافی بازده فکری را افزایش می دهد.
نوشته شده توسط : مشاورین Rejim.ir در سه شنبه 11 خرداد 1395 ساعت 10:25:46999 مشاهده