گوشت شتر مرغ و فواید شگفت انگیز آن:
گوشت شتر مرغ در گروه گوشت های قرمز طبقه بندی می شود و از ارزش غذایی بسیار بالایی برخورداراست. یکی از کم چرب ترین و سالم ترین نمونه های گوشت قرمز در دسترس است. نکته جالب توجه در مورد گوشت شترمرغ این است که کالری، کلسترول و چربی آن حتی از گوشت مرغ و بوقلمون هم پایین تر است.
 ترکیبات گوشت شترمرغ:
 میزان چربی، کالری و کلسترول آن کم و غنی از ویتامین های ب1، ب2 ،A ،C و منیزیم و روی است. ران و سینه بخش های اصلی گوشت شترمرغ را تشکیل می دهد. حاوی ویتامین E است که یکی از موثرترین آنتی اکسیدان های طبیعی است.
خواص گوشت شترمرغ:
 کاهش وزن:
 چربی بین ماهیچه ای گوشت شترمرغ بسیار کم است که یکی از خواص مهم آن به شمار می رود لذا مصرف متعادل آن برای افرادی که به دنبال کاهش وزن هستند مفید است.
 رفع افسردگی و لخته شدن خون:
 این گوشت به دلیل دارا بودن اسید چرب و غیراشباع امگا 3 تاثیر مفیدی در جلوگیری از لخته شدن خون و افسردگی دارد.
 درمان کم خونی:
 میزان آهن این گوشت تقریبا به اندازه گوشت گاو و بسیار بیشتر از گوشت مرغ است.
کاهش فشار خون و بیماری قلبی:
استفاده از اسید چرب امگا-3 تأثیرات مفیدی در کاهش بیماری های قلبی عروقی داشته و برای رشد و نمو مؤثر است. به نظر می رسد که این اسید چرب در مقایسه با اسید چرب غیراشباع امگا-6 تأثیرات مفیدی در جلوگیری از لخته شدن دارد. از طرف دیگر میزان کم سدیم در گوشت شترمرغ، استفاده از آن را برای افرادی که دچار فشار خون بالا هستند، ممکن می سازد.
همچنین برای فلج، سستی و خواب رفتن اعضا، درد مفاصل، سیاتیک، نقرس مفید است.

احتیاط:
۱. گوشت شترمرغ غلیظ و دیر هضم است در نتیجه افرادی که معده ضعیفی دارند باید آن را به مقدار کم مصرف کنند.

۲. برای افراد گرم مزاج مضر است.

 

نوشته شده توسط  :  مشاورین Rejim.ir در چهارشنبه 16 تیر 1395 ساعت 12:10:422010 مشاهده