گریپ‌فروت، میوه‌ای خوش‌طعم و مغذی است. گریپ فروت منبع غنی ویتامین C و B1 می‌باشد. پوست گریپ‌فروت دارای مقدار زیادی پکتین است. مهم‌ترین ترکیبات شیمیایی گریپ‌فروت ناری گین، لیموئین، سسکی ترپین، آلدئید، ژرانیول و کادینین است. گریپ فروت، علاوه بر مواد معدنی (آهن و كلسیم) دارای ویتامین های B3 ,B2 ,B1,A است.
خواص گریپ فروت:
گریپ فروت سرشار از پكتین (فیبر محلول)‌ است كه به كاهش كلسترول خون كمك می كند. ریپ فروت های سرخ و صورتی، سرشار از لیكوپن هستند و این ماده، یك ماده ی آنتی اکسیدان است. میوه ی گریپ فروت، اشتها را تقویت می كند. گریپ فروت، عمل هضم را آسان می كند و ترشح شیره ی معدی و كیسه ی صفرا را سرعت می بخشد. گریپ فروت دارای ویتامین C و بیوفلاوونوئید است. این ها در حفظ سلامت قلب و عروق بدن مؤثرند. گریپ فروت به تولید قند و مواد حیاتی مورد نیاز بدن كمك می كند.  گریپ فروت، میوه ای خنك است و عطش را رفع می كند. خون را تصفیه می كند. اختلالات مفصلی را درمان می كند

نوشته شده توسط  :  مشاورین Rejim.ir در سه شنبه 3 آذر 1394 ساعت 10:25:451744 مشاهده