پودر استویا  (Stevia)
ماده ی شیرین كننده ی استویا كه به استویوزید معروف است, كالری زا نیست و در سیستم گوارش جذب نمی شود. این ماده تا 250 برابر شیرین تراز ساكارز است كه بسته به نوع گیاه پایه، طول روز و روش تولید، بین 20-5 % در گیاه تولید می شود. شیرینی برگهای خشك گیاه 30 برابربیشتر از ساكارز است. چهار نوع گلوكوزید استویول اصلی در استویا شناسایی شده است:
Rebaudioside A, rebaudioside C, stevioside, dulcoside A
استویا محصولیست کاملا طبیعی که به طور مستقیم از طبیعت و گیاهان گرفته شده و امروزه بطور وسیعی، در صنایعی که سالها از محصولات قندی (شیرینی و شکلات، نوشابه های گازدار) وسایر صنایعی که در پروسه خود به مقادیر زیاد از این مواد استفاده میکرده اند، کاربرد وسیعی داشته و جایگزین شکر و قند بعنوان عوامل کالری زا شده است.
این گیاه ده ها سال است که در آسیا و جنوب آمریکا ( آمریکای جنوبی) مورد استفاده قرار گرفته و میگیرد ، ضمن اینکه مصنوعی نیست ، سمی نیست و هیچ گونه عوارض جانبی نگران کننده نیز ندارد . استویا مورد تایید "سازمان جهانی سلامت" است و اخیرا به عنوان یک محصول رژیمی مورد تایید "سازمان غذا و داروی آمریکا" قرار گرفته است.
یک پیشنهاد و یک راهکار بزرگ و باور نکردنی در جایگزین کردن شیرینی ها برای کسانی که روزانه به مقدار کالری مصرفی خود توجه دارند این محصول به هیچ میزان کالری ندارد و جای هیچ نگرانی برای استفاده از آن وجود ندارد.
استویا:
PH مقاوم در برابر حرارت بالا بطوریکه در پخت و پزآن ثابت است. ماهیت آن تحت هیچ شرایطی تغییر نمی کند.رنگ استویا بر اثر پخت و پز تیره نمی شود.
استویا در حال حاضر به عنوان قند (شیرین کننده) شناخته شده است. آن را در نوشابه ها ونوشیدنیها، شیرینی جات و شکلات ها، مربا، آدامس، سس ها، کچاپ و ماست می توان استفاده کرد.استویا بر خلاف شکرهای شیمیایی تولید شده که اکثرا اثرات کوتاه مدت و بلند مدت سوء ای برای سلامت انسان دارند، نه تنها یک ماده کاملا طبیعی و مفید به لحاظ عاری بودن از انرژی، کالری میباشد بلکه به جهت تاثیر مثبتش بر افزایش طعم و بهتر کردن مزه غذا شناخته شده است. با استویا غذاهاهمچنان طعم و رنگ و بوی عالی خود را حفظ خواهند کرد
تحقیقات و مطالعات گسترده ای درباره استویا و اثرات مفید و فواید آن بر بیماران دیابتی از نوع دوم و بیمارانی که دارای فشار خون بالا هستند انجام شده است و این گیاه طبیعی بهترین جایگزین شیرین کننده هائی چون قند یا شکر بر اینگونه بیماران است.
این مواد نسبت به ساكارز بین 250 - 40 برابر شیرین تر اند. نسبت تولید این مواد در گیاه متغیر است
شکر استویا بدون کالری صد در صد گیاهی
شکر استویا(یک پیشنهاد شیرین)
استویا صد در صد طبیعی است
استویا مرکب از مواد مصنوعی نیست.
استویا کالری ندارد ودر نتیجه جای هیچ نگرانی برای رژیم درمانی و بیماران دیابتیک نیست.
استویا 400تا 300 مرتبه از شکر شیرین تراست.
استویا طعم. رنگ ومزه غذا را افزایش می دهد.
استویا دلچسبی و دلپذیری طعم وعطر غذا را بهبود می بخشد.
استویا شناخته شده و مورد تایید سازمان غذا و داروی آمریکا و سازمان جهانی بهداشت و سلامت میباشد.
و در نهایت طبیعت بهترین پاسخ را برای شیرین تر نمودن زندگی به ما داد!

نوشته شده توسط  :  مشاورین Rejim.ir در جمعه 24 مهر 1394 ساعت 01:23:113755 مشاهده