تارت توت فرنگی:
مواد لازم :
۱ ـ بيسكويت ديجستيو ( ساقه طلايي ) ۱۳ عدد
۲ ـ كره  ۵۰  گرم
۳ ـ پودينگ توت فرنگي ۱ بسته
۴ ـ شير  ۲  ليوان
۵ ـ توت فرنگي براي تزئين به ميزان لازم
طرز تهيه :
بيسكويت و كره را با هم در ميكسر ريخته و خوب مخلوط كنيد بعد در قالب بريزيد و با پشت قاشق و به صورت يكنواخت ، تمام كف و بدنه قالب را با يك لايه بيسكويت فشرده شده بپوشانيد .
پودينگ را در شير سرد حل كرده و روي حرارت بگذاريد و مدام به هم بزنيد تا پودينگ يكنواخت پخته و گلوله گلوله نشود .وقتي پودينگ غلظت لازم را پيدا كرد و شكل فرني به خود گرفت شعله را خاموش كنيد.
بعد از ۴ الي ۵ دقيقه كه پودينگ كمي سرد شد آنرا روي سطح بيسكويت بريزيدو در يخچال بگذاريد تا سفت شودسپس با توت فرنگي و شكلات ويا هر تزئيني دوست داريد پودينگ را تزئين كنيد .
براي جدا كردن پودينگ ، ابتدا با كارد تيزي پودينگ را برش دهيد و با احتياط از لبه يكي از برشها با كفگير تخت برش ها را جدا و در بشقاب بگذاريد .
 

نوشته شده توسط  :  مشاورین Rejim.ir در پنجشنبه 3 دی 1394 ساعت 07:08:001417 مشاهده