مواد لازم برای لایه :
 آرد    دو پیمانه
پودر استویا     یک قاشق غذاخوری
 بکینگ پودر     یک قاشق غذاخوری
 نمک     یک هشتم قاشق مرباخوری
 کره سرد     ۱۱۳ گرم
 تخم مرغ کمی هم زده شده    یک عدد بزرگ
 شیر کم چرب     یک پیمانه به اضافه یک قاشق غذاخوری
 سفیده تخم مرغ زده شده    یک عدد بزرگ

مواد لازم برای رویه :
 توت فرنگی    هشت پیمانه
پودر استویا     دو قاشق غذاخوری
 خامه هم زده شده    دو پیمانه

طرز تهیه :
توت فرنگی ها را از کاسبرگ ها جدا کنید. سه پیمانه توت فرنگی جدا شده را له کنید تا به شکل پوره دربیاید. بقیه توت فرنگی ها را برش بزنید و با پودر استویا به توت فرنگی له شده اضافه کنید و بگذارید به مدت ۳۰ دقیقه تا ۲ ساعت بماند. فر را روی ۲۱۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
آرد، یک قاشق غذاخوری پودر استویا ، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.
کره را در آرد رنده کنید و مواد را هم بزنید تا به شکل خرده آرد دربیاید.
در ظرف دیگری تخم مرغ هم زده شده را با شیر هم بزنید و به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.
خمیر به دست آمده را روی سطحی که در آن کمی آرد پاشیده اید، کمی ورز دهید.
به آرامی با نوک انگشتان خمیر را پهن کنید و با استفاده از برش زن یا ته لیوان، حدود ۶ برش دربیاورید. با بقیه خمیر نیز این کار را انجام دهید و با فاصله روی سینی حاوی کاغذ روغنی قرار دهید. با استفاده از برس مخصوص، سفیده تخم مرغ را روی آن بمالید و بقیه پودر استویا را روی هر کدام بپاشید.سینی را به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید تا روی آن طلایی شود. برای تهیه خامه، یک پیمانه خامه یخ زده، یک قاشق غذاخوری پودر استویا و کمی وانیل را در یک کاسه سرد با استفاده از همزن برقی به مدت ۳۰ ثانیه هم بزنید. سرعت دستگاه را افزایش دهید تا حجم خامه ۲ برابر و یکدست شود. خامه باید فرم بگیرد. برای آماده کردن، بین هر یک از لایه ها، مربای توت فرنگی و خامه بریزید و روی آن را نیز تزیین کنید.

 

نوشته شده توسط  :  مشاورین Rejim.ir در جمعه 16 بهمن 1394 ساعت 11:09:262109 مشاهده