مواد لازم:
آرد : 500 گرم
تخم مرغ: دو عدد  
روغن آب کرده: 100 گرم
ماست غلیظ: یک پیمانه سرخالی
بیکینگ پودر: دو قاشق مرباخوری
پودر استویا: 200 گرم
نمک: نصف قاشق چایخوری
دارچین:دو قاشق سوپ خوری          
جوش شیرین: نصف قاشق مرباخوری   
طرز تهیه:
ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را با روغن و پودر استویا مخلوط کنید و بزنید تا کاملا سفید شود. جوش شیرین و بیکینگ پودر و نمک را در ماست حل کرده و این دو مایه را مخلوط  نمایید و آرد را به تدریج بریزید. بهم بزنید تا مایه به شکل خمیری که نه زیاد شل و چسبان و نه زیاد خشک و سفت باشد دربیاید. روی خمیر را بپوشانید تا دو سه ساعت بماند تا خمیر ور بیاید. بعد روی میز را کمی آرد بپاشید از خمیر مقداری برداشته  با نورد به قطر ۱ سانتیمتر بازکنید. با دهانه استکان حلقه حلقه ببرید و با یک شی استوانه ای مثل انگشتانه وسط آن را سوراخ کنید و روغن فراوان را با حرارت ملایم داغ کرده و دونات ها را در روغن سرخ نمایید،دو طرف آنها باید کاملا طلایی شود و پف کند و آنها را در صافی بچینید تا روغن زیادی آن برود. پودر استویا و دارچین را مخلوط کرده و به دو طرف دونات ها بپاشید و در ظرف بچینید و روی آنرا با پسته چرخ کرده تزیین کنید.

 

نوشته شده توسط  :  مشاورین Rejim.ir در جمعه 9 بهمن 1394 ساعت 12:44:352251 مشاهده