مواد لازم برای تهیه ی شله زرد رژیمی (برای ۵ نفر) شکر رژیمی: ۲/۵ پیمانه برنج خیس خورده: ۱ پیمانه کره: ۲۵ گرم عرق هل: به مقدار لازم زعفران آب کرده: به میزان دلخواه خلال بادام: مقداری برای داخل شله زرد و مقداری برای تزئین
لوازم مورد نیاز برای پخت شله زرد رژیمی قابلمه قاشق کفگیر کاسه شابلون برای تزئین دستور پخت شله زرد رژیمی برنج خیس خورده را به همراه ۳ پیمانه آب درون قابلمه بریزید. قابلمه را روی گاز بگذارید تا برنج پخته و له شود. مراقب باشید برنج ته نگیرد. بعد از له شدن برنج، شکر را اضافه کنید. مواد درون قابلمه را مدام هم بزنید. گلاب و عرق هل را اضافه کنید. خلال بادام را اضافه کنید و مجددا به هم بزنید. زعفران آب کرده را در دو مرحله روی مواد بریزید. در آخرین مرحله کره را اضافه کنید و بگذارید خوب جا بیافتد. شله زرد شما آماده است. زعفران را در یک کاسه بریزد و با شابلون روی آن را با دارجین و خلال بادام تزئین کنید.

 

نوشته شده توسط  :  مشاورین Rejim.ir در چهارشنبه 31 اردیبهشت 1399 ساعت 04:29:40588 مشاهده