لازانیا از غذاهای بسیار پرطرفدار است که می توان آن را به صورت های مختلف و با مواد متنوع درست کرد.

مواد لازم برای پخت لازانیا بادمجان و کدو سبز بادمجان بزرگ: یک عدد (به صورت طولی و برش های ۳٫۵ سانتی) کدو سبز متوسط : دو عدد (برش های ۳٫۵سانتی) پیاز خرد شده: سه چهارم فنجان ( یک پیاز متوسط ) سیر خرد شده: سه عدد حبه فلفل قرمز خرد شده: یک هشتم قاشق چای خوری گوجه فرنگی خرد شده: ۷۹۰ گرم برگ ریحان تازه، خرد شده: یک فنجان پنیر ریکوتا نیم چرب: ۲۲۵ گرم پنیر موزارلا نیم چرب: ۲۸۰ گرم ورقه لازانیا: ۲۲۵ گرم روغن زیتون: دو قاشق چای خوری روغن یا اسپری پخت: مقداری پونه کوهی خرد شده: یک دوم قاشق چای خوری نمک: سه چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه: سه چهارم قاشق چای خوری
 

دستور پخت لازانیا بادمجان و کدو سبز فر را تا دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. تکه های بادمجان را چندین لایه دستمال کاغذی بچینید. به صورت مساوی با یک دوم قاشق چای خوری نمک چاشنی بزنید. بگذارید ۱۵ دقیقه بماند. روغن را در ماهی تابه بزرگ روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. پیاز و سیر را به ماهی تابه اضافه کنید. به مدت ۲ دقیقه سرخ کنید و مرتب بهم بزنید. یک چهارم قاشق چای خوری نمک باقی مانده، یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه، پونه کوهی، فلفل قرمز و گوجه فرنگی را اضافه کنید. حرارت را کم کنید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد. در این مرحله مواد را دائم مخلوط کنید. ریحان، پنیر ریکوتا و یک دوم قاشق چای خوری فلفل سیاه باقی مانده را در یک کاسه کوچک بریزید و ترکیب کنید. یک دوم فنجان ترکیب گوجه فرنگی را کف یک ظرف پخت ۱۳ در ۹ اینچ که با اسپری پخت یا مقداری روغن چرب کردید، پخش کنید. ۴ ورق لازانیا را روی ترکیب گوجه قرار دهید سپس روی آنها نیمی بادمجان و نیمی کدو سبز بچینید. پنیر ریکوتا را روی بادمجان و کدو پخش کنید و سپس با چهار ورق لازنیا دیگر بپوشانید. یک فنجان ترکیب گوجه فرنگی را روی ورق های لازانیا پخش کنید سپس باقی مانده بادمجان و کدو سبز باقی مانده را روی آنها قرار دهید. چهار ورق لازانیا دیگر روی سبزیجات قرار دهید و ترکیب گوجه باقی مانده را روی آنها پخش کنید. به صورت مساوی روی آنها موزارلا قرار دهید و سپس روی ظرف پخت را با یک فویل چرب شده بپوشانید. به مدت ۳۵ دقیقه غذا را در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت بپزید. سپس فویل را بردارید و اجازه دهید ۲۵ دقیقه دیگر یا تا زمانی که روی آن قهوه ای رنگ شود بپزد.
 

 

نوشته شده توسط  :  مشاورین Rejim.ir در چهارشنبه 31 اردیبهشت 1399 ساعت 04:37:07747 مشاهده