دستور پخت سوپ قارچ و سیر

دستور پخت سوپ قارچ و سیر خامه ای علاوه بر طعم بسیار خوب، کالری کمی نیز دارد و خیلی ساده چنین سوپی را وارد برنامه غذایی خود می کنید. بافت، رنگ و بوی این سوپ نیز می تواند برای کودکان دلپذیرباشد بنابراین با استقبال آنها روبرو خواهید شد. سوپ قارچ و سیر خامه ای دارای فیبر و پروتئین بالایی نیز هست.

مواد لازم برای پخت سوپ قارچ و سیر خامه ای پیاز متوسط خرد شده: دو عدد سیر، خرد شده: یک حبه قارچ خرد شده: ۵۰۰ گرم آب مرغ: ۷۵۰ میلی لیتر خامه : ۴ قاشق غذا خوری به علاوه مقداری برای سرو برگ جعفری خرد شده: یک مشت کوچک ( برای سرو کردن )
 

دستور پخت سوپ قارچ و سیر خامه ای پیاز، سیر، قارچ و آب مرغ را داخل سوپ ساز بریزید و دکمه سوپ نرم یا smooth soup را فشار دهید. مطمئن شوید دستگاه سوپ ساز را بیش از اندازه پر نکنید. همین که فرآیند سوپ نرم کامل شد به خوبی چاشنی بزنید و خامه را اضافه کنید. دوباره کمی مواد را مخلوط کنید نت سوپ حالتی خامه ای به خود بگیرد سپس می توانید سوپ را داخل کاسه به همراه جعفری و اگر دوست داشتید مقداری خامه سرو کنید.
 

 

 

نوشته شده توسط  :  مشاورین Rejim.ir در چهارشنبه 31 اردیبهشت 1399 ساعت 04:32:30519 مشاهده