چیزکیک خامه ای با سس تمشک:

مواد لازم:
بیسکویت دایجستیو پودر شده:  یک فنجان - کره رژیمی آب شده: دو قاشق غذاخوری - تخم مرغ : سه عدد(زرده و سفیده جدا شود)- سفیده تخم مرغ : یک عدد – جوش شیرین : یک و یک چهارم قاشق چای خوری - پودر استویا : نصف فنجان - پنیر خامه ای (فیلادلفیا) کم چرب :چهار فنجان - پوست رنده شده لیموترش : یک و یک دوم قاشق چای خوری - پودر وانیل :دو قاشق چای خوری - مربای تمشک بدون قند : دو قاشق غذاخوری - تمشک تازه : یک فنجان
طرز تهیه:
1 ) فر را روی 325 درجه فارنهایت یا 162 درجه سانتیگراد قرار دهید تا آرام آرام گرم شود.
2 ) بیسکویت دایجستیو پودر شده را با کره رژیمی آب شدهترکیب کنید و کف قالب کمربندی پخش کنید و سپس به مدت 7 دقیقه درون فر قرار دهید.
3 ) سفیده تخم مرغ و جوش شیرین را درون ظرفی بزرگ با همزن برقی و با سرعت بالا آنقدر بزنید که حالتی پفکی به خود بگیرد.به تدریج 6 قاشق پودر استویارا به مواد اضافه کنید.پس از اتمام این مرحله مواد باید خود را به خوبی بگیرد.
4 ) پودر استویاباقیمانده را درون ظرف بزرگ دیگری بریزید سپس زرده های تخم مرغ، پنیر خامه ای کم چرب (پنیر فیلادلفیا)، پوست رنده لیموترش و عصاره وانیل را به مواد اضافه کنید و آنقدر مواد را بزنید تا کاملا به خورد هم بروند.
5 ) در این مرحله مخلوط پنیر خامه ای (فیلادلفیا) کم چربو سفیده های تخم مرغ را درهم بیامیزید.سپس مواد را روی کیکی که در ابتدا تهیه کرده اید پخش کنید.
6 ) مجددا کیک را به مدت 45 تا 50 دقیقه درون کیک قرار دهید.زمانی که وسط کیک شروع به تکان خوردن کرد وقت خارج کردن آن از فر است.کیک را از فر خارج کنید و کنار بگذارید تا کاملا خنک شود. زمانی که کیک شما در فر در حال آماده شدن است سراغ مربای تمشک بدون قند بروید و آن را درون ظرفی کوچک قرار دهید و روی شعله متوسط حرارت دهید.(این عمل را همراه با همزدن مدام انجام دهید.)ظرف حاوی مربای تمشک بدون قند را از روی اجاق بردارید و عمل همزدن را همچنان ادامه دهید تا مواد علاوه بر خنک شدن شکل شربتی غلیظ به خود بگیرد (حدود 5 دقیقه).دیواره خارجی قالب را جدا کنید.شربت غلیظ تمشک را کاملا روی چیز کیک بریزید و تمشک های تازه را روی آن قرار دهید.زمانی که کیک آماده سروشدن شد،آن را برش دهید و نوش جان فرمایید.
 

نوشته شده توسط  :  مشاورین Rejim.ir در جمعه 29 آبان 1394 ساعت 04:26:261552 مشاهده