تغذيه صحيح و از‌ دست‌ دادن چربي
از‌ دست‌ دادن چربي ساده است. شما بيشتر از آنچه مصرف مي‌كنيد، نياز به سوزاندن كالري داريد. هرچه كسري كالري بيشتر باشد، چربي بيشتري را از دست مي‌دهيد. مراقب باشيد كه سوخت تمرينات خود را با كربوهيدرات‌هايي كه به‌آرامي مي‌سوزند (مانند نان‌ها و پاستا‌هايي كه از دانه كامل توليد مي‌شوند) و پروتئين‌هاي كم‌چرب (مانند بوقلمون) تأمين نموده و از خوردن زياد هر چيزي با چربي اشباع‌شدة بالا مانند پنير، كره و شيريني‌هاي شكري اجتناب كنيد.
همچنين بايد در مورد غذاهايي كه برچسب «كم‌چرب» دارند، احتياط كنيد. بعضي از غذاهايي كه تحت ‌عنوان كم‌چرب شناخته مي‌شوند داراي سطوح بالايي از شكر بوده و مقدار زيادي كالري را به ‌همراه خواهند داشت كه بدن، آنها را در طول فرآيند هضم به چربي تبديل مي‌كند. بنابراين برچسب‌هاي اجزاي تشكيل‌دهنده اين نوع غذاها را به‌دقت بررسي نماييد. شايد بهتر باشد در حد متعادل گه گاه از غذاهاي معمولي استفاده كنيد تا اينكه به‌سراغ گزينه‌هاي كم‌چرب برويد.

نوشته شده توسط  :  مشاورین Rejim.ir در دوشنبه 29 مهر 1398 ساعت 12:29:46779 مشاهده