برای کاهش غلظت خون بجز مصرف آسپرین بهترین راهکار چیست؟
1- مصرف زیاد مایعات
2- خون دادن (البته خون دادن باید با احتیاط انجام بشه و حتماً قبل از این کار باید مایعات زیاد مصرف کنید تا دچار مشکلات کاهش حجم ناگهانی مایعات بدن یا همون شوک هیپوولمیک نشین، این حالت در کسانی که غلظت خون دارن شایع تره)
3- حجامت یکی از بهترین درمان ها برای غلظت خونه و چون حجم خونی که از بدن خارج میشه خیلی کمه مشکل خاصی هم ایجا نمی کنه و فواید زیادی هم برای بدن داره.

پزشکان معتقدند با نوشیدن آب کافی، غلظت خون در حد متعادل باقی می ماند و مشکلاتی مانند لخته شدن خون که عاملی در بروز سکته قلبی است، بروز نمی کند، زیرا کم آبی باعث افزایش غلظت خون شده و گردش خون را دچار اشکال می کند.

آلبالو و آب لیموی ترش برای رفع غلظت خون مفید است. مصرف موز نیز برای صاف کردن خون مفید است.

به‌ طور کلی میوه‌ها و سبزی‌ها، به‌ علت دارا بودن ویتامین C و فیبرهای محلول و نامحلول، باعث کاهش غلظت خون، کاهش میزان فیبرینوژن (پروتئینی که تبدیل به لخته خون می شود) و کاهش فشار خون می شوند. به همین علت افرادی که گیاه خوارند ، نه تنها احتمال ابتلا به سرطان روده‌ی بزرگ را از خود دور کرده‌اند، بلکه دارای خون رقیق‌تر و فشارخون و فیبرونوژن پایین‌تری نسبت به افراد هم‌ سن و سال خود هستند.

برای کاهش لخته شدن خون از روغن جامد ، روغن نارگیل ، چربی‌های حیوانی، گوشت قرمز ، دل، قلوه، مغز ، پیه ‌گاو و گوسفند به مقدار خیلی کم مصرف کنید و به جای آن از لبنیات کم چرب، ماهی، سبزی و میوه ی فروان استفاده کنید.

 

درمان طبیعی غلظت خون:

آلبالو

آب لیموی ترش

موز، زنجبیل، زیره و جعفری

پیاز خام سفید شیرین (افراد دارای غلظت خون و انسداد عروقی نباید در مصرف پیاز پخته زیاده‌روی کنند)

آلو به صورت ناشتا، خون را تصفیه می‌کند.

آویشن، موجب کاهش غلظت خون می‌شود.

اکلیل الملک (ناخنک)، موجب جلوگیری از لخته خون می‌شود.

انار، انگور و بید، به عنوان پالایش خون استفاده می‌شود.

توت سیاه، تمشک، تمبر هندی و پاپریکا (فلفل قرمز آمریکایی)، خون را رقیق می‌کند.

خیار سبز، خرما، خرقه، چوبه، چغندر، جین سینگ و ترشک (رومکس)، خون را تصفیه می‌کند.

چای ترش، جلوگیری کننده از غلظت خون می‌باشد.

کدو مسمایی، سیر، چوب چینی، موجب رقیق شدن خون می‌شود.

زیتون، دارواش (کشمش کولی) و دم اسب، جلوگیری از سفتی عروق می‌کنند.

هندوانه، والک، گیلاس، کلم، کاسنی، غوره، عناب، یونجه، شنبلیله، شبدر، سیاه دانه، ریواس و زالزالک، زرشک و زغال اخته موجب تصفیه خون می‌شوند.

هویج، سیب و کرفس موجب باز شدن عروق می‌شود.

هلو، نعناع، مرزه، ماش و شلیل باعث کاهش غلظت خون می‌شود.

 

مژده به گیاهخواران

افرادی که گیاه‌خوارند، نه تنها احتمال ابتلا به سرطان روده بزرگ را از خود دور کرده‌اند، بلکه دارای خون رقیق‌تر و فشارخون و فیبرینوژن پایین‌تری نسبت به افراد هم سن و سال خود هستند.

به‌ طور کلی میوه‌ها و سبزی‌ها، به‌ علت دارا بودن ویتامین C و فیبرهای محلول و نامحلول، باعث کاهش غلظت خون، کاهش میزان فیبرینوژن (پروتئینی که تبدیل به لخته خون می شود) و کاهش فشار خون می شوند. به همین علت افرادی که گیاه خوارند ، نه تنها احتمال ابتلا به سرطان روده‌ی بزرگ را از خود دور کرده‌اند، بلکه دارای خون رقیق‌تر و فشارخون و فیبرونوژن پایین‌تری نسبت به افراد هم‌ سن و سال خود هستند.
برای کاهش لخته شدن خون از روغن جامد ، روغن نارگیل ، چربی‌های حیوانی، گوشت قرمز ، دل، قلوه، مغز ، پیه ‌گاو و گوسفند به مقدار خیلی کم مصرف کنید و به جای آن از لبنیات کم چرب، ماهی، سبزی و میوه ی فروان استفاده کنید.

 

نوشته شده توسط  :  مشاورین Rejim.ir در یکشنبه 17 دی 1396 ساعت 05:38:286999 مشاهده