مقالات تغذیه

چرا در فصل زمستان چاق‌ می‌شویم

افزایش وزن فصلی در افراد مختلف با هم متفاوت است، اما برای اکثر افراد بروز پدیده‌های خاص طی تغییر فصل و تعطیلات، احتمال بروز چنین چیزی را بیشتر یا کمتر خواهد کرد.

مقالات تغذیه

مصرف این خوراکیها در کودکان باعث «کبدچرب» می‌شود

خوردن زیاد ژله، بستنی، تنقلات حاوی مواد نگهدارنده و رنگی, خوردن آب سرد در حالت ناشتا و تند غذا خوردن در کودکان موجب بروز "کبد چرب" در آنها می‌شود.

مقالات تغذیه

تاثیر باکتری های روده و کلم بروکلی در پیشگیری از سرطان روده

محققان دریافته اند مخلوط باکتری و سبزیجات کلمی احتمالا قادر به نابودی سلول های سرطان کلورکتال (روده بزرگ) خواهند بود.

مقالات تغذیه

بدنِ ما فست‌فود را همچون یک

بررسی‌ها نشان می‌دهد سیستم ایمنی بدن انسان به فست‌فودها واکنشی همچون مقابله با عفونت باکتریایی نشان می‌دهد.

مقالات تغذیه

خوردن "جو دوسر" در صبحانه راهی برای مقابله با آرتروز

به گفته محققان، خوردن صبحانه سرشار از فیبر حاوی جو دوسر و میوه و سبزیجات کافی در طول روز می تواند از تحلیل استخوان ها پیشگیری نماید.

مقالات تغذیه

همه آنچه درباره ذرت مکزیکی نمی دانید

ذرت مکزیکی یکی از پرطرفدارترین تنقلاتی است که بازار داغ آن در فصل زمستان، لزوم رعایت برخی نکات تغذیه‌ای را بیش از پیش می‌کند.

مقالات تغذیه

پیشگیری از چاقی با مصرف نخودفرنگی و کلم بروکلی

افزودن فیبرهای رژیمی به وعده غذایی روزانه نظیر نخودفرنگی، کلم بروکلی، شاتوت، تمشک، نارگیل و انجیر از احتمال چاقی می کاهد.

مقالات تغذیه

تاثیر زردچوبه در بهبود حافظه و کاهش خطر آلزایمر

مطالعه جدید محققان نشان می دهد زردچوبه با بهبود حافظه و خلق و خو در افراد دچار زوال حافظه خفیف ناشی از افزایش سن موجب کاهش ریسک آلزایمر می شود.

مقالات تغذیه

خوردنی های زمستانی برای کاهش وزن

کاهش وزن بدون رژیم غذایی سخت امروزه موضوع کاهش وزن و کمک‌ گرفتن از موثرترین راهکارها برای سوزاندن چربی‌های اضافی بدن به یکی از دغدغه‌های اصلی بسیاری از مردم جهان تبدیل شده است.